Mallistot  Galleria  Suunnittelijat  Uutiset  Yhteystiedot

 

 

english

suomi

tuolit    jakkarat   lepotuolit    sohvat    pöydät    muut tuotteet

VINO
Mikko Halonen

 

Moduuleista rakentuva VINO-kalustesarja on nimensä mukaisesti leikittelevä muodoiltaan ja tarjoaa mahdollisuuden entistä yksilöllisempien tilojen suunnitteluun. VINO-kalustesarjan suunnittelussa on huomioitu erikokoisten ihmisten asettamat ergonomiavaatimukset. Siksi VINO-sohvamoduuleissa on muuttuva istuinsyvyys, joka takaa miellyttävän käyttökokemuksen istujan koosta riippumatta. VINO-sarja huokuu lämpöä ja pehmeyttä, sillä moduulien runko on valmistettu puusta. Vakio puuvaihtoehtoina ovat tammi ja saarni. Puurungon kauniisti viimeistellyt rakenteelliset yksityiskohdat luovat arvokkaan ja kevyen ilmeen tilaan. Runsas ja selkeälinjainen verhoiltu istuin houkuttelee istumaan. VINO on oivallinen valinta auloihin


VINO-moduuleja on kolme epäsymmetristä muotoa ja lisäksi on saatavana kulmapala. Kustakin muodosta voidaan valmistaa selkänojallinen tai selkänojaton sohvamoduuli sekä pöytä. Verhoilukankaan voi valita sisustuksen mukaan. Pöydän ja sohvamoduulien vakiomateriaalit ovat tammi ja saarni. VINO-moduulit voidaan tarvittaessa kytkeä toisiinsa.
Voit luoda ilmettä tilaan ja käyttää moduuleissa eri sävyjä tai suunnitella myös moduulin kaksivärisenä. VINO-kalustesarjassa vain mielikuvitus on rajana.

 

 

 

 

Tuotekortti

2D / 3D tiedostot

  

 

VINO A


VINO B

VINO C

VINO D

VINO G

VINO H

VINO J

VINO K

VINO L

VINO M

VINO N

VINO P

VINO R

VINO S

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ARKTIS furniture
Finland
tel. +358 400 740 212
sales@arktis.fi